Paperdork voor WooCommerce

Descripción

Wil je jouw webshop gegevens graag automatisch in je administratie verwerken? Dat kan super makkelijk met onze WooCommerce koppeling! Met onze plugin koppel je super gemakkelijk je WooCommerce account aan je Paperdork account, en kun je zelf instellen hoe je wilt dat de bestellingen in je administratie worden verwerkt. Hoe dat werkt, vertellen we je alles over in dit artikel.

Wat kun je allemaal automatiseren met de webshop koppeling?

Zodra de koppeling tussen jouw WooCommerce webshop en Paperdork is gelegd zijn er veel mogelijkheden om te automatiseren. Hieronder een aantal dingen die er mogelijk zijn:
– Zet webshop bestellingen automatisch in je administratie
– Verstuur automatisch Paperdork facturen naar je webshop klanten
– Verwerking van de juiste btw-regels voor buitenlandse facturen inclusief btw-nummer check in de checkout (let op: er bestaan altijd uitzonderingen).
– Automatisch creditfacturen maken voor terugbetalingen
… en meer!

Installeer de webshop koppeling

Je kunt de Paperdork koppeling vinden in de WordPress plugin store. Vanuit daar kun je de plugin downloaden en activeren. Als je dat hebt gedaan dan moet je jouw Paperdork account nog eenmalig koppelen. Hiervoor moet je een mailtje sturen naar hello@paperdork.nl met daarin de URL van je webshop. Wij geven je dan een client id en een secret, waarmee je de koppeling in WordPress kunt maken.

Hoe werkt de webshop koppeling?

De webshop koppeling werkt eigenlijk heel simpel. Via het instellingen menu kun je zelf een aantal instellingen aanpassen om te bepalen hoe je wilt dat de bestellingen worden verwerkt in Paperdork. De meeste instellingen spreken voor zich, maar hieronder behandelen we alle instellingen nog even. Daarnaast zijn er 2 situaties waarvan het handig is dat je je hiervan bewust bent:
– Virtuele producten: als het een dienst betreft (iets dat niet fysiek verzonden hoeft te worden) dan is het belangrijk om dit in te stellen als virtueel product in WooCommerce. Diensten zorgen namelijk voor specifieke btw regels als je factureert naar het buitenland. Door er een virtueel product van te maken herkent Paperdork dat het om een dienst gaat, en wordt de factuur op de juist wijze opgesteld.
– Zakelijke klanten: zakelijke klanten kunnen bij de check-out hun btw-nummer vermelden. Als ze dat doen wordt de factuur op een zakelijke manier opgesteld (waarbij de prijzen exclusief btw worden getoond in plaats van inclusief btw). Voor buitenlandse klanten is dit helemaal belangrijk, omdat ze in dat geval geen btw hoeven te betalen. Dit wordt bij een juist btw-nummer automatisch verwerkt in het winkelmandje.

Capturas

  • Verwerk je WooCommerce bestellingen automatisch in je Paperdork account
  • Bepaal zelf hoe je jouw bestellingen in de boekhouding wilt verwerken

Reseñas

No hay valoraciones para este plugin.

Colaboradores y desarrolladores

«Paperdork voor WooCommerce» es un software de código abierto. Las siguientes personas han colaborado con este plugin.

Colaboradores

Traduce «Paperdork voor WooCommerce» a tu idioma.

¿Interesado en el desarrollo?

Revisa el código , echa un vistazo al repositorio SVN o suscríbete al registro de desarrollo por RSS.

Registro de cambios

1.1.0

  • We hebben ondersteuning toegevoegd voor WooCommerce Subscriptions

1.0.9

  • Aanpassingen gedaan in het berekenen van de kortingspercentages

1.0.8

  • Waarschuwingsbericht toegevoegd bij de concept verzendstatus

1.0

  • Onze eerste versie van de plugin